Intranet in Zorg en Welzijn

4 juni 2019 in Nieuwegein

Ik meld me aan voor ‘Intranet in Zorg en Welzijn’ op 4 juni 2019

Nadat je alle gegevens hebt ingevuld en op ‘Inschrijven’ hebt geklikt, verschijnt de volgende mededeling: ‘Hartelijk dank voor je aanmelding voor Intranet in Zorg en Welzijn’. Direct na het aanmelden ontvang je per e-mail een automatische bevestiging.

Kosten aanmelding

Onderaan de homepage vind je een overzicht van de kosten voor het aanmelden van één of meer personen.

Annuleringsvoorwaarden

Je kunt per e-mail annuleren tot vier weken (28 dagen) voor aanvang van de bijeenkomst. Annulering is in dit geval kosteloos. Wanneer je binnen twee tot vier weken voor aanvang je inschrijving annuleert, wordt 50 procent van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht. Als je de inschrijving annuleert na het verstrijken van de annuleringstermijn (dus binnen twee weken voor aanvang van de bijeenkomst), wordt het gehele verschuldigde bedrag in rekening gebracht. Je kunt je natuurlijk altijd laten vervangen door een collega. Neem hiervoor contact op met Communicatiebureau De Walvis.

Privacyverklaring

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten wij zien welke gegevens wij verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we je daarmee beter van dienst willen zijn. Zo weet je precies hoe wij werken.