Er zijn nog enkele plaatsen. Je kunt je dus nog aanmelden.
Op 30 november 2023 is het online intranetsymposium. Dit informele event draait niet alleen om de laatste ontwikkelingen op gebied van sociaal intranet. Ook andere online tools voor communicatie zoals Teams, en de digitale werkplek komen aan bod. Keuze uit krap 20 sessies over o.a. de intranetten van een gemeente en een ministerie, de invloed van AI op interne communicatie, en het intranet van Randstad.
Sprekers gaan in op de dagelijkse praktijk. anno 2023.
In de praktijkcases vertellen sprekers niet alleen wat goed gaat, maar ook wat beter kan.
Bepaal tijdens de middag welke sessies je wilt bijwonen.
Maak kennis met de laatste ontwikkelingen. Denk aan de digitale werkplek, AI, sociaal intranet en andere online communicatietools.
Online events vergen meer concentratie dan fysieke bijeenkomsten. Daarom duurt het event 3,5 uur en niet een hele dag.
Naderhand word je dus niet ongevraagd gebeld of gemaild door sponsors etc.
Professionals die betrokken zijn bij het intranet, de digitale werkplek of andere tools voor interne online communicatie. Het event richt zich op mensen die zich oriënteren op een nieuw platform én op professionals die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande platform te verbeteren.
Klik op de foto voor meer info
organisator en dagvoorzitter >>
Met zijn bedrijf Communicatiebureau De Walvis organiseert Alex events op gebied van intranet en de digitale werkplek. De Walvis is zelfstandig en dus niet gelieerd aan een softwareleverancier. Sinds 2013 heeft Alex krap 40 (!) bijeenkomsten georganiseerd. Op locatie en online. Voorbeelden zijn het Nationaal Congres Online verbinding en Hét Nationaal Intranetsymposium.
community-manager Ministerie van VWS >>
Frans is community-manager van vws#Net, het sociale platform van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
medeoprichter adviesbureau OrangeTrail >>
OrangeTrail begeleidt bedrijven bij de inzet van sociaal intranet en andere tools. Klanten zijn toonaangevende bedrijven zoals Booking.com, Nestlé, Heineken, Bol.com, Ahold en ING. Jaap Linssen, directeur van OrangeTrail, heeft ruime ervaring als spreker in binnen- en buitenland. Hij is gespecialiseerd in adoptie van interne sociale media zoals sociaal intranet en helpt organisaties om deze middelen productief in te zetten.
algemeen directeur Mixit >>
Mixit is een digital workplace bureau. Het motto: ‘iedereen verdient een altijd passende digitale werkplek’. Het bureau zorgt ervoor dat mensen makkelijk met hun digitale omgeving kunnen werken zodat zij én hun organisatie er beter van worden. Mixit adviseert, ontwerpt en begeleidt de verandering die hierbij komt kijken. Klanten zijn o.a. de Volksbank, gemeente Amsterdam, Vebego en Rivas Zorggroep.
medeoprichter en -eigenaar Adoptics >>
Doreen is adviseur en trainer met een focus op interne communicatie en digitaal samenwerken. Met haar ruime ervaring op het gebied van interne communicatie bij veranderingen - o.a. bij Rijn IJssel, een onderwijsinstelling die in 2018 de Intra.NET Reloaded Berlin Award won - ondersteunt ze vanuit Adoptics organisaties om te komen tot een communicatie- en samenwerkportal waar medewerkers blij van worden.
onafhankelijk strateeg digitale werkomgeving >>
Het is Christiaans missie om werken in een ander Licht te stellen. Hij ondersteunt organisaties rond digital employee experience, de digitale werkomgeving en hybride werken. Hij werkt voor opdrachtgevers als Actium, Alliander, Espria, Jessa Ziekenhuis, RIVM en gemeente Rotterdam. Christiaan is medeoprichter van consultancybureau TheDayShift.
consultant Future Communication >>
Future Communication is specialist in verandercommunicatie. Het adviesbureau telt meer dan 75 communicatieadviseurs en contentspecialisten. Future Communication voert opdrachten uit voor uiteenlopende opdrachtgevers van provincie Noord-Holland en gemeente Amsterdam tot Universiteit Utrecht, Leger des Heils en Schiphol.
directeur adviesbureau Evolve >>
Evolve is gespecialiseerd in het verbinden van medewerkers via interne digitale media en doet dat al 10 jaar voor ruim 150 opdrachtgevers. Peter voerde projecten uit voor o.a. PostNL, het ministerie van Economische Zaken, gemeente Rotterdam, BAM, KPN, TNO, SNS REAAL, Philips en Ziggo. Daarnaast geeft hij regelmatig inspiratiesessies voor senior management en directie.
consultant adviesbureau Evolve >>
Evolve is gespecialiseerd in het verbinden van medewerkers via interne digitale media. Julia werkt als junior consultant en voerde projecten uit voor o.a. Intratuin, ABP, UMCU, SRO en het JBZ. Daarnaast is zij recent afgestudeerd aan de VU. Haar afstudeeronderzoek was gericht op: de impact van AI, met name Chat GPT, op het werk van communicatieadviseurs.
directeur Winkwaves >>
Winkwaves maakt Harmonics: het flexibel meegroeiende communicatieplatform voor sociaal intranet, kenniscommunities en als strategisch instrument voor organisatieontwikkeling. Het motto: it's more than a tool, it's a mindset. Daarom maakt Winkwaves veel werk van een goede begeleidingsaanpak om meer mensen meer mee te laten doen. Dit doen zij in cocreatie met klanten. Sinds 2006.
Senior Automatisering gemeente Montferland >>
De gemeente Montferland in Gelderland telt ongeveer 350 medewerkers. Zij hebben dit jaar allemaal een laptop van de zaak gekregen. Via het intranet kunnen ze hun digitale werkplek opstarten en allerlei apps van onder andere Microsoft 365 gebruiken.
toegankelijkheidsexpert Swink >>
Het digitale bureau Swink levert diensten op gebied van digitale toegankelijkheid aan organisaties in de publieke sector en gezondheidszorg. Het werk wordt uitgevoerd door buitengewone medewerkers; zij hebben bijna allemaal en vorm van autisme. Hun autisme wordt gezien als een kwaliteit die matcht met de dienstverlening.
lead projectmanager a&m impact >>
am impact maakt impact op digitale communicatie in de zorg met sociaal intranet, websites en portalen. Dit doen we voor bijvoorbeeld ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ, maar ook ziekenhuizen en huisartsenposten. Er maken inmiddels 200 (!) zorgorganisaties in Nederland gebruik van onze digitale communicatiemiddelen.
global product owner intranet Randstad >>
Randstad is wereldleider in de HR-dienstensector. Het bedrijf is actief in 39 landen en telt zo’n 50.000 medewerkers. Randstad is opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Diemen, Nederland.
DEX & Digital Workplace Architect bij Zenify >>
Christian heeft een berg aan ervaring op gebied van intranet. Zijn eerste intranet bouwde hij zeventien jaar geleden. Daarna heeft hij gewerkt voor opdrachtgevers zoals Microsoft, Veolia en verschillende ministeries in Roemenië. Hij zorgde o.a. voor materiaal voor e-learning, en bouwde intranetten op basis van SharePoint. Zenify is een adviesbureau in Roemenië.
managing consultant c)solutions >>
c)solutions heeft jarenlange ervaring met Microsoft oplossingen. Zo ook voor intranetten die zijn gebaseerd op Microsoft 365, met of zonder add-ons. Dat doen ze voor commerciële bedrijven, maar ook bij overheden en in het onderwijs hebben ze verschillende klanten, zoals VDL, NIPV of de HAS hogeschool.
Je kunt op de middag zelf beslissen welke sessies je wilt bezoeken. Bevalt een parallelsessie niet? Dan zit je met één muisklik in een andere.
12.20
Deelnemers loggen in en worden begroet door dagvoorzitter Alex van Schooten
12.50
Introductie door dagvoorzitter Alex van Schooten
13.05
Breakout-ronde
Wat zijn de trends op gebied van intranet en andere tools voor online communicatie? Vier experts delen hun toekomstvisie. >>
Zijn intranetten ouderwets en heb je tegenwoordig een hub of digitale werkplek nodig? Nemen tools zoals Teams de rol van het intranet over? Zet AI interne communicatie op z’n kop? Je hoort het in een panelgesprek met vier deskundigen die samen ruim vijftig jaar ervaring hebben. Dat zijn Christiaan Lustig, Jaap Linssen, Peter Haan en Arjan Nataraj.
Christiaan is onafhankelijk strateeg digitale werkomgeving bij TheDayShift. Jaap is medeoprichter van adviesbureau OrangeTrail. Peter is directeur van adviesbureau Evolve. Arjan is algemeen directeur van adviesbureau Mixit.
Vereenvoudig creatie en beheer van content van het intranet met het Waarom, Hoe, Wat-model (sessie is in het Engels) >>
In deze sessie vertelt consultant Cristian Salanti over een praktische methode om content te creëren die relevant is voor medewerkers. Je leert welke medewerkers je hierbij moet betrekken en welke input zij moeten produceren. De uiteindelijke content is relevant voor de gebruikers en up to date. Ook hoor je hoe je de impact van de content (en de ROI van je intranet) beter kunt meten. Cristian geeft de presentatie in het Engels.
13.40
Breakout ronde
Sociaal intranet speelt centrale rol bij het hybride werken van gemeente Montferland >>
Begin dit jaar hebben de ambtenaren van gemeente Montferland een laptop ontvangen. Deze computer is beveiligd en ondersteunt medewerkers bij het hybride werken. Hans Volbeda, senior automatisering en functioneel applicatiebeheer: “Iedereen heeft nu dezelfde digitale werkplek die je vanaf het intranet kunt opstarten. Vanaf het intranet zijn er koppelingen naar verschillende applicaties van onder andere Microsoft 365, zoals Outlook en Teams.”
Volgens Hans werkt het allemaal eenvoudig en is het overzichtelijk. “Als je inlogt op het intranet zie je rechtsboven een widget (een klein programma) met Outlook mail en de Outlook agenda. Daaronder zie je applicaties voor bijvoorbeeld sociale zaken. Daarnaast is het smoelenboek. Als je met de muis over de foto gaat, zie je de agenda van diegene. Dat is voor bijvoorbeeld de receptionistes heel handig.”
Ook de andere medewerkers zijn tevreden over het nieuwe intranet. “Het is dé plek geworden waar je heen gaat om je werk te doen.”
Sociaal intranet, Teams, WhatsApp, etc: wat doe je waar en hoe versterkt dat elkaar? >>
Hoeveel systemen zijn er in omloop binnen jouw organisatie – en zijn ze allemaal nodig, relevant en afgesproken? En waarom hebben jullie eigenlijk een sociaal intranet als je al Teams hebt? Zit er een aantal duidelijke dubbelingen tussen die je met geen mogelijkheid uitgefaseerd krijgt? Met andere woorden: hoe willen jullie samenwerken en kennisdelen en in welke mate heb je dat al lekker voor elkaar?
Tijdens deze sessie neemt René Jansen van sponsor Winkwaves je mee naar de wereld van ‘hybride communicatielandschappen’ en welke rol een sociaal intranet daarin speelt. Tijdens deze sessie komen praktische voorbeelden aan bod van onder andere zorg- en overheidsinstellingen. Aan de hand daarvan kun jij schetsend en schrijvend jouw eigen landschap in kaart brengen. Want hoe gaaf zou het zijn om na deze sessie een instrument in je handen te hebben waarmee je goede gesprekken kunt voeren met collega’s en jullie huidige en gewenste communicatielandschap verder kan gaan invullen en realiseren?!
René is directeur van Winkwaves, leverancier van sociaal intranet Harmonics. Zijn sessies worden bij bijeenkomsten van De Walvis vaak goed gewaardeerd. Zo schrijven deelnemers over zijn presentatie bij het intranetsymposium in 2022 onder andere: “interessant en herkenbaar”, “heldere interactieve sessie”, “interessant”, “prima”, “mooie achtergrond”, “top”, “leerzaam”.
Digitale toegankelijkheid: moet dat ook voor intranetten? >>
Hybride werken maakt het voor veel mensen die moeilijker naar kantoor kunnen komen makkelijker om mee te doen. Maar dan moet alles natuurlijk wel toegankelijk zijn. Bram Duvignau van Swink legt uit wat ‘toegankelijk’ nou precies inhoudt, hoe je zelf voor een toegankelijk intranet zorgt en hoe kan je er omheen werken als de techniek (nog) niet helemaal voldoet?
14.15
Open inloop
Deelnemers kunnen contact leggen met sprekers en sponsors >>
Heb je vragen aan de sprekers uit de voorgaande ronde? Of wil je in contact komen met leveranciers die dit event sponsoren (zie de logo’s onderaan de website)? Tijdens de open inloop is het allemaal mogelijk.
14.30
Korte pauze
14.40
Breakout ronde
Waar moet je op letten bij de inrichting van je intranet? >>
Een intranet moet naadloos aansluiten bij de organisatie. Daarom is het van belang dat bijvoorbeeld de communicatiekanalen, vacatures en de kennisbank op een logische plek op het platform staan. Maikel Starreveld, lead projectmanager bij a&m impact, legt uit hoe je daarvoor kunt zorgen. Hij gebruikt hierbij de metafoor van de contentkapstok. “Het is een hulpmiddel om – samen met andere stakeholders zoals HRM – je intranet op een gebruiksvriendelijke manier in te richten.”
Deze interactieve sessie richt zich op alle deelnemers die werken met een intranet. Het maakt dus niet uit welk platform je gebruikt.
5 innovaties: zo ondersteunt Microsoft 365 jouw intranet nog beter >>
Microsoft 365 biedt standaard mogelijkheden die zijn ontworpen om intranetten te ondersteunen en de interne communicatie en samenwerking te verbeteren.
Ontdek de toekomst van samenwerking en communicatie in jouw organisatie! In deze sessie onthult Marcel Croonen, managing consultant bij c)solutions, hoe je met Microsoft 365 een sociaal intranet nog beter mogelijk maakt met vijf baanbrekende innovaties (hallo AI!).
Gewoon standaard Microsoft, zonder extra schil of pakket. Mis het niet en verken de mogelijkheden binnen een omgeving die je waarschijnlijk toch al gebruikt.
15.15
Open inloop
Deelnemers kunnen contact leggen met sprekers en sponsors >>
Heb je vragen aan de sprekers uit de voorgaande ronde? Of wil je in contact komen met leveranciers die dit event sponsoren (zie de logo’s onderaan de website)? Tijdens de open inloop is het allemaal mogelijk.
15.30
Breakout ronde
Adoptie: tips & tools >>
Hoe pakje de adoptie van een nieuw intranet aan? Dat hoor je in deze praktijkgerichte sessie van Doreen Borneman, eigenaar van adviesbureau Adoptics. Aan de hand van een praktisch voorbeeld word je geïnspireerd met tips en tools. Je ontvangt materiaal dat z’n waarde bewezen heeft en dat je direct in jouw organisatie kunt toepassen.
Doreen heeft al vaak bijdragen geleverd aan bijeenkomsten van De Walvis. Volgens de deelnemers in de enquête hoort ze steevast bij de vijf beste sprekers. De opmerkingen van deelnemers in de enquête bij het vorige event: ‘Leuk, ‘Fijne enthousiaste spreker’, ‘Duidelijk’, ‘Heldere tips’, ‘Goed’.
Inspiratiesessie: Zo zorg je dat een intranet of digitale werkplek aansluit bij de behoefte van je medewerkers. >>
Bij een IT-verandering zoals de implementatie van een intranet of digitale werkplek staat meestal de technologie en niet de medewerker centraal. Hierdoor ligt de nadruk vooral op alle technische mogelijkheden en is er minder aandacht voor waar medewerkers behoefte aan hebben. Het gevolg is dat veel medewerkers klagen over alle IT-veranderingen die ze in hun organisatie over zich uitgestort krijgen.
Ben jij communicatieadviseur en is jouw organisatie van plan een grote (IT-)verandering door te voeren? Dan is deze inspiratiesessie iets voor jou. Je wordt meegenomen in een effectieve aanpak om tot een technische oplossing te komen die aansluit bij de behoefte van de medewerkers én om medewerkers goed mee te nemen in de veranderingen. Daarbij maak je gebruik van onder meer een waardepropositie, impactanalyse en doelgroepreis. Geen ingewikkelde theorie, maar praktijkgericht. Je krijgt concrete handvatten om jouw rol als communicatieadviseur te pakken in (IT-)veranderingen.
De inspiratiesessie wordt geleid door consultant Linda de Kanter van Future Communication.
Zo krijg je als communicatieprofessional in minder tijd meer voor elkaar met je intranet >>
Veel communicatieprofessionals geven aan dat ze te weinig tijd hebben voor het intranet. In deze sessie legt consultant Christiaan Lustig van TheDayShift uit hoe je in minder tijd meer voor elkaar krijgt. Hij gebruikt hiervoor zogeheten ‘taakidentificatie’ . Dit betekent dat je eerst alle taken die bij het intranet horen op een rij zet. Vervolgens selecteer je de belangrijkste taken. Zo stel je vast wat je zelf moet oppakken en wat je kunt overdragen aan ander afdelingen zoals HRM en Facilitaire zaken. De sessie is praktijkgericht. Je krijgt voorbeelden hoe andere organisaties dit hebben aangepakt. Ook ontvang je handvaten waarmee je direct aan de slag kunt.
Christiaan Lustig gaf al vaak presentaties bij bijeenkomsten van De Walvis. Hij behoort in de enquêtes steevast tot de drie beste sprekers. Over zijn sessie bij het intranetsymposium vorig jaar schreven deelnemers in de enquête onder andere: “veel tips”, “leerzaam”, “Christiaan vertelt fijn”, “top” , “eye-openers, had langer mogen duren”. “heel goed en inspirerend”.
Doorontwikkeling van je intranet: voor professionals die minimaal een jaar ervaring met hun platform hebben >>
Een intranet is net een tuin. Als het eenmaal live is, ben je er nog niet. Sterker nog: dan begint het werk pas. Want het platform moet worden doorontwikkeld. Niet alleen vanwege de (nieuwe) mogelijkheden die de leverancier biedt. Maar het kan ook zijn dat je een integratie met Microsoft 365 of andere online tools wilt realiseren. Of stel dat het platform te weinig wordt gebruikt. Wat kun je dan nog doen op gebied van adoptie? In deze interactieve sessie heb je alle kans om jouw vragen en dilemma’s te delen met Arjan Nataraj. Arjan is algemeen directeur van adviesbureau Mixit
Je krijgt helder advies waarmee je direct aan de slag kunt.
16.05
Laatste breakout ronde
Het intranet van Randstad: hoe de grootste HR-dienstverlener ter wereld de eigen medewerkers ‘connect’ >>
Connect is het wereldwijde intranet van Randstad, dat zo’n 50.000 medewerkers heeft, verspreid over 39 landen. De uitrol van het platform is eind 2022 afgerond, maar de ontwikkeling staat niet stil – al was het maar omdat hetzelfde geldt voor de organisatie. In zijn presentatie zal Bram Koster, product owner van het intranet, vertellen over de keuzes die gemaakt zijn bij de opzet van het platform en de ontwikkeling die het daarna heeft doorgemaakt.
Want hoe zorg je voor een snelle adoptie van een nieuw, wereldwijd platform? Hoe zorg je voor een goede mix van ‘global’ en ‘lokaal’ nieuws? En hoe maak je duidelijk welke rol het intranet vervult ten opzichte van al die andere applicaties en tools binnen de organisatie?
Bram Koster werkt sinds juni 2022 als global product owner intranet solutions bij Randstad. Daarvóór werkte hij 4,5 jaar bij Evolve en adviseerde hij als senior consultant een groot aantal organisaties over de strategie voor hun intranet, de selectie van de juiste leverancier en de inrichting van en contentstrategie voor hun intranet.
De invloed van AI op interne communicatie >>
We kunnen er niet omheen: de lancering van ChatGPT. De AI-chatbot werd in korte tijd een sensatie en steeds meer tools voor Artificial Intelligence kregen bekendheid onder het grote publiek. De verwachtingen zijn hooggespannen. Ineens zijn er tal van mogelijkheden om met een druk op de knop content creëren. Maar wat gaat het nu echt betekenen? Wat is de impact op het werk van de interne communicatieadviseur?
Adviesbureau Evolve doet hier in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoek naar. In deze sessie vertelt Peter Haan samen met Julia van ’t Veer over de resultaten. Peter is directeur van adviesbureau Evolve. Julia ia consultant bij dit bureau. Wees niet bang voor een saai, wetenschappelijk verhaal. Peter en Julia gaan in op de praktijk en zorgen voor veel interactie met de bezoekers.
Al vaak gaf Peter presentaties bij bijeenkomsten van de Walvis. Hij scoort vrijwel altijd zeer goed in de deelnemersenquête. Enkele opmerkingen over zijn bijdrage aan het laatste event op locatie: “Wat een gast, leuk en leerzaam”, “helder, goed met onderzoek erbij”, “meeslepend en interessant”, “interactief en leuk”, “super interessant”.
Sociaal platform Ministerie van VWS zorgt voor verbinding >>
Frans Hoevers, communitymanager bij het Ministerie van VWS, vertelt in deze sessie over vws#Net. Dit is een samenwerkingsplatform waar directies, teams en programma’s in groepen samenwerken. vws#Net biedt geen statische informatie zoals dat op een traditioneel intranet te vinden is.
Het platform is een gereedschap voor verbinding, stelt Frans. Verbinding niet alleen tussen ambtenaren onderling, maar ook met deskundigen van buiten het departement. “VWS wil de buitenwereld naar binnen halen. Zo kunnen we onder andere samen transparant aan beleid werken. Daarom kunnen externen lid worden van themagroepen en daar hun expertise inbrengen. Allemaal met het doel de BV Nederland verder te brengen.”
Het samenwerken op vws#Net is volgens Frans een hele uitdaging. “Mensen nemen maar moeilijk afscheid van gewende middelen en manieren van werken. Dus ook bij VWS verzuipen we in een tsunami aan mails. Met voorbeelden uit de praktijk laat ik bij het ministerie zien dat het ook anders kan. In workshops geef ik aan dat vws#Net een reddingboei kan zijn. Zodat je in ieder geval blijft drijven.”
Spiegel jouw intranet (en andere online communicatiemiddelen) aan dat van 39 andere organisaties >>
Wil je weten hoe andere organisaties interne sociale media zoals sociaal intranet inzetten? Waar ze tegenaan lopen en waar ze juist tevreden over zijn? Dan mag je deze interactieve sessie niet missen. Jaap Linssen, oprichter van adviesbureau OrangeTrail, vertelt over de belangrijkste en meest verrassende conclusies van de Social Collaboration Maturity Scan.
OrangeTrail lanceerde deze scan in 2021 samen met adviesbureau Knowman. Hiermee kunnen organisaties bepalen hoe ver ze gevorderd zijn op gebied van interne sociale media. Inmiddels hebben 39 organisaties uit 16 landen de scan ingevuld. Deze hebben samen meer dan anderhalf miljoen werknemers.
Deze sessie is interactief. Jaap gaat met jou het gesprek aan. Jij bepaalt dus welke resultaten van de scan vooral aan bod komen.
16.35
Einde van de bijeenkomst
86 mensen hebben zich al aangemeld voor het online intranetsymposium. Ze zijn werkzaam bij de volgende organisaties.
Communicatiebureau De Walvis heeft al zeven online events georganiseerd over intranet en andere vormen van online verbinding. Wat vonden de deelnemers?
Eveline van der Hek, strategic advisor Gasunie: “Dank je voor het zeer interessante programma dat je ons hebt aangeboden. Vooraf had ik een lichte ‘zorg’ dat de sponsors mogelijk een promo-praatje zouden houden. Die zorg was gebaseerd op ervaringen bij andere congressen. Niks bleek minder waar. Groot compliment daarvoor!”
Linda van Maanen, pr & communicatie bij zorginstelling Neboplus: “Kijk terug op een zeer leerzame en informatieve dag, leuk. Graag tot volgend jaar.”
Bart Meuffels, community coach bij de Raad voor de Kinderbescherming: “Jouw enthousiasme en initiatief is wederom toe te juichen Alex: bij deze! Chapeau. De techniek liet ons niet in de steek en het schakelen tussen de breakouts ging goed.”
Melanie van Spronsen – Valize, communicatieadviseur corporate communicatie bij het Centraal Bureau voor de Statistiek: “Bedankt voor weer een leerzame middag. Kon helaas niet alles bijwonen, maar genoeg ideeën opgedaan.”
Bianca Zincken, adviseur online landschap bij ziekenhuis Amsterdam UMC: “Nogmaals dank voor de leerzame dag.”
Nienke Hubers, communicatieadviseur bij zorginstelling Marga Klompé: “Ik vind dat je het superknap hebt georganiseerd. Het ene sloot inhoudelijk meer bij mijn interesses aan dan het andere. Maar, dat houd je toch altijd.”
Joyce Visser, communicatieadviseur bij Tactus Verslavingszorg: “Bedankt voor de inspirerende middag.”
Hermien Levels, communicatiemedewerker Ambulancezorg Limburg-Noord: “Super initiatief! Hopelijk volgen er meer…”
Peter Heuseveldt, klantcommunicatieadviseur UWV: “Onder de indruk dat het zo goed lukte om sessie bij te wonen, te wisselen etc. De haperende techniek die sommige deelnemers meldden lag vlgs mij aan de thuissituatie en niet bij jullie. Chapeau.”
Als je dat wilt – dit is niet verplicht – kun je tijdens het onderdeel ‘Intranet Informatiemarkt’ het platform van je organisatie via je laptop aan deelnemers tonen. Da’s interessant voor hen en jij krijgt feedback van vakgenoten. Wil je liever terugkoppeling van een expert? Ook dat is mogelijk. Enkele experts die een presentatie verzorgen, geven deelnemers feedback over hun intranet. Belangstelling? Geef dat dan aan in het opmerkingenvak van het inschrijfformulier. Maximaal 3 deelnemers kunnen hier gebruik van maken. Vergeet niet een laptop of tablet mee te nemen om het intranet te tonen.
Hét Nationaal Intranetsymposium wordt georganiseerd door Communicatiebureau De Walvis. Dit bureau is onafhankelijk en niet gelieerd aan een softwareleverancier. De Walvis heeft al ruim dertig bijeenkomsten georganiseerd. Voorbeelden zijn het Nationaal Congres Online Verbinding en de zomereditie van het Nationaal Intranetsymposium. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere events? Meld je dan via een e-mail aan voor de mailinglist.
We gebruiken bij dit event Microsoft Teams. Dit communicatieplatform is onderdeel van Microsoft Office en wordt veel gebruikt door allerlei organisaties. Je ontvangt van ons een link waarmee je kunt inloggen. Bij onze eerdere events bleek dat Teams een prima en gebruiksvriendelijk platform is. Loop je desondanks tegen technische problemen op? Schakel dan de mensen van onze helpdesk in. Dat kan de dag van tevoren of tijdens het event. Zij helpen je graag en snel.
Kosten per persoon: 210 euro.
Meld je je met meerdere deelnemers aan? Dan profiteer je van aantrekkelijke staffelkorting.
– 2 of 3 deelnemers betalen per persoon slechts 180 euro.
– Meer dan 3 deelnemers betalen per persoon slechts 130 euro.
Alle bedragen zijn ex. btw. Goed om te weten: de gegevens van je aanmelding worden niet doorgespeeld aan sponsors of andere partijen. Deze organisaties gaan je dus niet ongevraagd mailen of bellen.