Intranet

events en communicatie

De Walvis organiseert events op gebied van intranet. De komende bijeenkomsten:

Wil je op de hoogte worden gehouden van de komende events? Meld je dan via e-mail aan voor de mailinglist.

Eerdere bijeenkomsten en andere activiteiten

Sinds 2013 heeft De Walvis al 18 bijeenkomsten georganiseerd. Voorbeelden zijn ‘Intranet in de Zorg’, Hét Noordelijk Intranetsymposium, en Hét Nationaal Intranetsymposium in 2015 en 2016. De laatste bijeenkomst trok maar liefst 98 deelnemers. De Walvis organiseert niet alleen bijeenkomsten, maar verzorgt ook de communicatie rondom intranet. Denk daarbij aan teksten of ander materiaal voor medewerkers bij de implementatie van een nieuw intranet. Een ander voorbeeld zijn campagnes voor leveranciers van intranetten.

Referenties

Rob van Noort

Het was een uitstekende middag. De opzet was goed, de sfeer prettig en ook de locatie vond ik leuk. De bijeenkomst heeft een goed inzicht gegeven in de diversiteit van intranetten in zowel de zorg als de zakelijke sector.

Rob, coördinator intranet/internet bij het Ikazia Ziekenhuis, bezocht een Intranet Inspiratiemiddag

Eddie Schukking

Een leuke en inspirerende middag! Met name de kleinschaligheid en de uitwisseling van ervaringen met collega’s uit de regio maakt dit symposium de moeite waard.

Eddie, communicatieadviseur Zorggroep Alliade, bezocht de eerste editie van Hét Noordelijk Intranetsymposium in Groningen.