Intranet bij de Overheid

14 maart 2019 in Nieuwegein

Schrijf je nu in met vroegboekkorting »

Intranet bij de Overheid 2019

Ben je overheidsprofessional en op zoek naar inspiratie en informatie over (sociaal) intranet? Bezoek dan ‘Intranet bij de Overheid’. Dit event vindt plaats op 14 maart 2019 in Nieuwegein. Thema’s zijn onder andere: kennis delen, adoptie en community management. Je maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden en kunt live innovatieve intranetten zien. Ook zijn er interactieve sessies waar je, in kleine groepen onder leiding van experts, vragen en ervaringen kunt delen.
Er wordt nog gewerkt aan deze website. Uiterlijk 22 januari is alle info up to date.

De laatste jaren is er veel veranderd bij overheidsorganisaties. Zo zijn door de decentralisatie veel taken op het bordje van gemeenten terechtgekomen. Ook zijn de taakopvattingen van overheidsprofessionals veranderd. De ivoren toren heeft plaatsgemaakt voor pro-actief optreden, afdelingoverschrijdend werken en samenwerking met andere partijen. Sociaal intranet en online community’s kunnen organisaties hierbij ondersteunen. Maar hoe werkt dat dan? Welke aanpak heeft succes? Tegen welke problemen loopt men aan? Kom naar ‘Intranet bij de Overheid’ en je hoort de eerlijke verhalen en tips & tricks uit de praktijk.

Zes redenen om erbij te zijn

Praktijkgericht

Alle sprekers gaan in op de dagelijkse praktijk bij overheidsorganisaties.

Kleinschalig

Het maximum aantal deelnemers is 50.

Live intranetten bekijken

Unieke kans om live de intranetten van verschillende overheden te zien.

Inspiratie

Laat je inspireren door presentaties over innovatieve intranetten van overheden.

Ook voor professionals met ervaring

De laatste trends, tips, tricks en inspiratie om je intranet naar een hoger niveau te tillen

Interactie

Veel ruimte om vragen en ervaringen te delen met sprekers en andere deelnemers.

Voor wie

Professionals op gebied van communicatie of ict die betrokken zijn bij intranet en samenwerkingsplatforms bij de overheid. Het  event richt zich op professionals die zich oriënteren op een nieuw intranet én op mensen die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande platform te verbeteren.

Sprekers

Klik op de foto voor meer info

Alex van Schooten

organisator en dagvoorzitter

Met zijn bedrijf Communicatiebureau De Walvis organiseert Alex events op gebied van intranet. Sinds 2013 heeft hij al 20 bijeenkomsten georganiseerd. Voorbeelden zijn 'Intranet in de Zorg' , Hét Noordelijk Intranetsymposium en Hét Nationaal Intranetsymposium. In 2017 trok Hét Nationaal Intranetsymposium 108 deelnemers.

Youri Dechesne

adviseur adviesbureau Evolve

Youri is consultant bij Evolve. Dit adviesbureau verbindt medewerkers via sociale intranetten om snel kennis en inzichten te delen. Youri richt zich onder meer op strategieontwikkeling, platformselecties en projectbegeleiding. Daarvoor komt hij bij organisaties door het hele land, in vele branches en dus ook bij de overheid. Zo heeft hij opdrachten gedaan voor gemeentes Eindhoven, Teylingen en Den Haag, en voor provincie Overijssel.

Peter Haan

directeur adviesbureau Evolve

Peter is directeur van adviesbureau Evolve. Dit bureau is gespecialiseerd in het verbinden van medewerkers via interne sociale media en doet dat al 6 jaar voor ruim 100 opdrachtgevers. Peter voerde binnen de overheid projecten uit voor o.a. het ministerie van Economische Zaken, de provincie Overijssel en de gemeentes Rotterdam, Den Haag en Amersfoort. Daarnaast geeft hij regelmatig inspiratiesessies voor senior management en directie.

Femke Stiekema

zelfstandig projectmanager

Femke Stiekema-Steenbrink werkt vanuit haar bureau De Project Winkel als zelfstandig projectmanager en adviseur. Ze is gespecialiseerd in o.a. intranet en interne communities binnen de overheid. Op dit moment is Femke projectmanager bij het gemeentelijk samenwerkingsverband Drechtsteden. Zij is daar eindverantwoordelijk voor de totale realisatie en implementatie van het social intranet. Eerder was ze o.a. intranetadviseur bij de gemeente Ede.

Ruud Ravenhorst

webadviseur gemeente Gouda

Ruud Ravenhorst is webadviseur en adviseur nieuwe media bij de gemeente Gouda, die zo’n 550 medewerkers telt. Ruud maakt deel uit van het projectteam van het sociaal intranet dat vorig jaar werd ingevoerd. Dankzij een succesvolle introductiecampagne is het gebruik van het platform hoog.

Majella Schreurs

bestuursadviseur RUD Twente

Majella Schreurs is bestuursadviseur bij de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD ) Twente. Deze netwerkorganisatie voert voor 14 gemeenten en de provincie Overijssel taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Omdat de medewerkers op verschillende locaties werkzaam zijn, zien ze elkaar niet vaak. Het sociaal intranet speelt daarom een essentiële rol in het dagelijks werk.

Natascha Ippel

communicatiemedewerkster gemeente Aalburg

Natascha Ippel is communicatiemedewerkster bij de gemeente Aalburg. Deze gemeente fuseert volgend jaar met Werkendam en Woudrichem tot de nieuwe gemeente Altena. Het sociaal intranet voor Altena, dat al in 2016 live ging, speelt een belangrijke rol bij de fusie. Het is niet alleen een essentieel informatiekanaal, maar wordt nu al gebruikt om elkaar te leren te kennen en om samen te werken in groepen.

Janneke Romijn

online dienstverlening gemeente Werkendam

Janneke Romijn is medewerker online dienstverlening en communicatie bij de gemeente Werkendam. Deze gemeente fuseert volgend jaar met Aalburg en Woudrichem tot de nieuwe gemeente Altena. Het sociaal intranet van Altena ging al in 2016 van start. Het platform speelt een belangrijke rol bij de fusie. Het is niet alleen een essentieel informatiekanaal, maar wordt ook gebruikt om elkaar te leren te kennen en om samen te werken in groepen.

Rens Oosthoek

specialist in online communicatie

Rens Oosthoek is een ervaren en allround specialist in online communicatie. De afgelopen 10 jaar heeft hij bij overheid en bedrijfsleven bijgedragen aan effectieve online communicatieprojecten. Op dit moment is hij actief als projectleider sociaal intranet bij de Raad voor de Kinderbescherming. Eerder vervulde hij deze rol o.a. bij de Raad voor de Kinderbescherming, provincie Noord-Holland en Wageningen Universiteit.

Ilona de Lange

projectleider intranet bij NWO

Ilona de Lange is projectleider intranet bij NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek). Vorig jaar ging bij deze organisatie het sociaal intranet live. Dit platform kwam in de plaats van een statisch intranet. Ilona was ook projectleider intranet bij ZonMw. Deze organisatie financiert gezondheidsonderzoek in Nederland en stimuleert het gebruik van de kennis die dit oplevert.

Kim Boscher

communicatieadviseur werkorganisatie De BUCH

Kim Boscher is communicatieadviseur bij de werkorganisatie de BUCH, een ambtelijk samenwerkingsverband van de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. 4 jaar geleden ging het sociaal intranet live. Aanvankelijk een ‘bouwplatform’ dat medewerkers ondersteunt bij de bouw van een nieuwe organisatie. Inmiddels is het een ‘organisatieplatform’ waar men o.a. samenwerkt en alle nieuws over de organisatie kan vinden.

Programma

Als je je inschrijft voor dit event ontvang je later een mail waarmee je kunt bepalen welke breakout-sessies je wilt bezoeken.


9.00

Ontvangst en registratie

9.30

Korte inleiding door dagvoorzitter Alex van Schooten

9.40

Keynote presentatie

Welke zaken zijn bij overheden essentieel voor een effectief intranet? Peter Haan geeft in deze keynote speech het antwoord. Hij gaat in zijn presentatie in op de 5 pijlers die van belang zijn voor een goed platform. Daarbij komen aan bod: 1. heldere doelstellingen en kpi’s, 2.ict-randvoorwaarden, 3. een goed ingerichte beheersorganisatie, 4. integratie in bestaande werkprocessen, 5. activatie en adoptie. 

Peter is directeur van adviesbureau Evolve. Dit bureau is gespecialiseerd in het verbinden van medewerkers via interne sociale media en doet dat al sinds 6 jaar voor ruim 100 opdrachtgevers. Peter voerde projecten uit voor o.a. het ministerie van Economische Zaken, de provincie Overijssel en gemeente Rotterdam.

10.10

Breakout-ronde: 3 presentaties

Van baliemedewerkers tot beveiligers en van beleidsadviseurs tot bestuurders. Er zijn bij overheidsorganisaties veel verschillende doelgroepen voor intranet. In het ideale geval bedient het intranet ze allemaal. Maar welke groepen hebben nu het meest baat bij het platform?

In deze presentatie gaat consultant Christiaan Lustig in op deze vraag en de concrete oplossingen daar bij. Eerste stap: data over en van je doelgroepen verzamelen. Dat doe je onder meer door het afnemen van interviews die je helpen ‘persona’s’ te maken: fictieve personages die model staan voor bepaalde doelgroepen.

Ook kun je via een online enquête achterhalen welke vragen en taken voor verschillende groepen in je organisatie het belangrijkst zijn in hun dagelijks werk. Die informatie voeg je toe aan je persona’s. Vervolgens kun je het intranet zo inrichten dat deze vragen en taken medewerkers minder tijd kosten. En daardoor levert het intranet meer toegevoegde waarde.

In zijn presentatie geeft Christiaan praktische handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt. Ook gaat hij in op praktijkvoorbeelden van intranetten bij overheden waar hij de afgelopen 10 jaar bij betrokken was, zoals de gemeenten Den Haag, Gooise Meren en Venlo, Reclassering Nederland en Staatsbosbeheer.

De ambtenaar anno 2019 werkt niet meer vanuit een ivoren toren, maar zoekt steeds vaker de samenwerking. Met andere afdelingen en soms zelfs met externe partners. Een (sociaal) intranet kan hierbij een belangrijke rol spelen. Wil jij het platform in jouw organisatie hiervoor inzetten of heb je al de eerste stappen gezet? Dan is deze sessie iets voor jou. Je krijgt voorbeelden en praktische tips over vragen zoals: Hoe activeer je samenwerking? Hoe ga je om met beheer? En hoe zit het met veiligheidseisen als je wilt samenwerken met externen?De sessie wordt geleid door Bram Koster van adviesbureau Evolve.

10.45

Korte pauze

11.00

Breakout-ronde: 3 interactieve sessies

Het huidige intranet is aan vervanging toe. Wat komt daar allemaal bij kijken? Daar draait het om bij deze interactieve sessie. We beginnen met het bepalen van de doelstelling: waarom moet er een nieuw platform komen? Daarna gaan we in op verschillende stappen in de implementatie. We bespreken bijvoorbeeld de belangrijkste aspecten van het selectietraject en het samentellen van de projectgroep. Natuurlijk komt ook de lancering van het nieuwe platform aan bod. (Het thema adoptie komt uitgebreid aan de orde in 2 andere sessies.)

Veel overheden kampen met hetzelfde probleem. Er is een mooi intranet, maar het wordt door medewerkers weinig gebruikt. En waar het gebruikt wordt, levert het nog weinig op. In deze sessie krijg je praktische, onderbouwde adviezen waar je direct iets aan hebt. Peter Haan, directeur van adviesbureau Evolve, leidt deze interactieve sessie die zich richt op webmasters die weinig of geen ervaring hebben met het activeren van medewerkers.

Veel intranetten bij overheden zijn net omgevallen boekenkasten: een hoop informatie die nauwelijks geordend is. Het gevolg is dat het voor medewerkers lastig is om de info te vinden die ze nodig hebben voor hun dagelijks werk. Dat kan natuurlijk veel beter. In deze sessie leer je welke content geschikt is voor het intranet en hoe je die het beste kunt aanbieden. De sessie wordt geleid door adviseur Christiaan Lustig.

11.45

Breakout-ronde: 4 interactieve sessies

Het huidige intranet is aan vervanging toe. Wat komt daar allemaal bij kijken? Daar draait het om bij deze interactieve sessie. We beginnen met het bepalen van de doelstelling: waarom moet er een nieuw platform komen? Daarna gaan we in op verschillende stappen in de implementatie. We bespreken bijvoorbeeld de belangrijkste aspecten van het selectietraject en het samentellen van de projectgroep. Natuurlijk komt ook de lancering van het nieuwe platform aan bod. (Het thema adoptie komt uitgebreid aan de orde in 2 andere sessies.)

Je hebt een (sociaal) intranet dat een tijdje geleden gelanceerd is. Adoptie ging prima en er is een groepje vaste gebruikers. Maar nu wil je de volgende stap zetten: het vergroten van de impact van je intranet door het doelgericht activeren van medewerkers. In deze sessie krijg je praktische, onderbouwde adviezen waar je direct iets aan hebt. Bram Koster, adviseur bij adviesbureau Evolve, leidt deze interactieve sessie die zich richt op mensen die al wat langer bezig zijn met het activeren van medewerkers.

Veel overheidsorganisaties die overstappen op een sociaal intranet willen dat het platform bijdraagt aan het verbeteren van de interne communicatie. De verwachting is bijvoorbeeld dat medewerkers makkelijker zelf publiceren en minder van de afdeling Communicatie afhankelijk zijn. Of dat er minder vergaderd en gemaild hoeft te worden, omdat medewerkers online kennis delen.
Maar werkt het in de praktijk ook zo? Draagt een sociaal intranet altijd bij aan betere interne communicatie? In deze sessie zet consultant Peter Haan je aan het denken. Ook levert hij praktische handvatten voor iedereen die het (sociaal) intranet vooral wil inzetten als communicatiemiddel. 

Veel intranetten bij overheden zijn net omgevallen boekenkasten: een hoop informatie die nauwelijks geordend is. Het gevolg is dat het voor medewerkers lastig is om de info te vinden die ze nodig hebben voor hun dagelijks werk. Dat kan natuurlijk veel beter. In deze sessie leer je welke content geschikt is voor het intranet en hoe je die het beste kunt aanbieden. De sessie wordt geleid door adviseur Christiaan Lustig.

12.30

Lunch

13.10

Breakout-ronde: 2 webmasters geven een presentatie over het platform van hun overheidsorganisatie

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk telt krap 34.000 inwoners en is in 2011 ontstaan uit de fusie van Bodegraven en Reeuwijk. In 2014 werd er een organisatieverandering in gang gezet die ertoe leidde dat functies, afdelingen en management verdwenen. In plaats van functies hebben de medewerkers verschillende, wisselende rollen die ze deels zelf kunnen kiezen.

Deze organisatieverandering leidde ertoe dat het statisch intranet in 2016 plaats moest maken voor een sociaal intranet. Sidney Poulissen van het Team Communicatie: “Vroeger konden alleen de beheerders content plaatsen. Maar op een sociaal intranet kun je zelf plaatsen en makkelijk met collega’s communiceren.”

Daarnaast kunnen medewerkers elkaar makkelijker vinden. Dat is geen overbodige luxe in een organisatie waar de medewerkers over 2 locaties verdeeld zitten. “Ongeveer 65 procent van de medewerkers heeft het profiel ingevuld. Dat betekent dat er bijvoorbeeld een foto bij staat en de werktijden ingevuld zijn. Er is ook een koppeling met de agenda in Outlook. Klik je op de foto, dan zie je direct of iemand beschikbaar is.”

Het intranet wordt vooral gebruikt om dingen te delen. “Gisteren hebben we een organisatiedag gehad”, geeft Sidney als voorbeeld. “Daar plaatsen mensen dan berichten over. En vorige week was er de ondertekening van een samenwerkingsverband. Daarover verschijnt dan ook een foto en toelichting op de tijdlijn. Er komen gemiddeld 2 reacties op elk bericht. Omdat we geen managers en afdelingshoofden hebben, is het leuk om af en toe waardering van andere medewerkers te krijgen voor wat je doet. Het sociaal intranet biedt hier een podium voor.”

De activiteit op het platform neemt jaar na jaar toe. Een jaar geleden lag het aantal actieve gebruikers op 48 procent. Nu is 60 procent van alle mensen die een account hebben actief: ze kijken regelmatig op het platform, plaatsen berichten en ‘liken’ berichten van anderen, waarbij het hoogtepunt gedurende het jaar lag op 68 procent. De verklaring? “Mensen zien dat er gereageerd wordt op berichten. Dit verlaagt de drempel om zelf ook deel te nemen en berichten te plaatsen. Ook zit ik als communitymanager nu ook meer achter mensen aan om hun profiel in te vullen en berichten te delen.”

Kennis delen – daar draait het om bij het sociaal intranet van gemeente Ede. Dat gebeurt met name in de 52 groepen op het platform. Zo is er een groep met tips en trucs over intranet waar vragen worden gesteld die door andere deelnemers worden beantwoord. In ongeveer een derde van de groepen – een voorbeeld is het team over burgerparticipatie –  werken medewerkers samen met externen. Een communitymanager, die 3 dagen per week actief is, begeleidt en stimuleert het delen van kennis op het platform.

Volgens product owner Ben Hendriks zijn de gebruikers zeer positief over het sociaal intranet. “Het is veel handiger dan WhatsApp. Want je kunt bijvoorbeeld documenten delen en de agenda bijwerken. Daarnaast is het eenvoudig om zaken terug te vinden. Ons vorige intranet telde 20.000 pagina’s. Het was op een gegeven moment niet meer doorzoekbaar.”

Niet alleen documenten, ook collega’s zijn nu veel beter vindbaar. “In onze collegawijzer, ofwel het smoelenboek, staan gegevens zoals telefoonnummers. Ook kun je hier vinden wie in welke wet- en regelgeving gespecialiseerd is. Dat is buitengewoon handig in een gemeente met 1000 fte en 5 locaties.”

13.45

Breakout-ronde: 2 webmasters geven een presentatie over het platform van hun overheidsorganisatie

De gemeente Heerlen is onlangs overgestapt op een sociaal intranet. “Een statisch intranet is niet meer van deze tijd”, zegt senior communicatieadviseur Carine Jamin. “Want samenwerken met collega’s is veel belangrijker geworden. Dat kan in de groepen op ons nieuwe platform. Daarnaast moet je makkelijk collega’s kunnen vinden. Ook dat is nu mogelijk. We hebben 900 fte en bijna niemand werkt meer fulltime. Daarom zijn goede profielpagina’s zo belangrijk.”

De overgang naar een sociaal intranet sluit aan bij een organisatieverandering die in 2017 werd ingezet. De gemeente, die krap 90.000 inwoners telt, is toen verhuisd naar een tijdelijk pand met flexplekken. “Over 2 jaar gaan we weer verhuizen. Dan gaan we naar een nieuw stadskantoor waar we ook met flexplekken werken.”

‘Zo werken wij’ heet de nieuwe manier van werken bij de gemeente. Uitgangspunt is ontmoeting en flexibiliteit in plaats van in beton gegoten richtlijnen. “Het sociaal intranet sluit daarop aan. Dit platform maakt het mogelijk om elkaar te ontmoeten en door hele organisatie te bewegen. Je kunt heel makkelijk met elkaar communiceren.”

Waar is Carine het meest tevreden over? “Ons oude intranet was als een pdf op een scherm. Dit platform werkt intuïtief en biedt veel mogelijkheid tot interactie. Het is daardoor een heel prettig en modern, communicatiemiddel. Het sluit bovendien aan bij hoe veel mensen in het dagelijks leven met sociale media omgaan.”

‘Het intranet is van ons allemaal.’ Dat is de slagzin van het sociaal intranet van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB). Bij de organisatie werken 230-240 fte. De medewerkers zitten verspreid over 2 locaties. Een deel van het personeel is toezichthouder of klachtenmedewerker; deze mensen zijn maar een deel van de tijd op kantoor. “We hebben wat dat betreft een complexe organisatie”, zegt communicatieadviseur Lianne Bevelander . “Het is best lastig om mensen te informeren als niet iedereen bij elkaar zit. Mede daarom was er veel behoefte aan een sociaal intranet.”

De OMWB voert voor de provincie Noord-Brabant en de 25 gemeenten in Midden- en West-Brabant de VTH-taken (vergunning, toezicht en handhaving) uit op gebied van milieu, veiligheid en leefomgeving. September 2018 ging het sociaal intranet live. “Bij ons oude intranet was het alleen maar zenden. De structuur van het platform was ook niet logisch.”

Belangrijk doel van het platform is dat medewerkers makkelijk vindbaar zijn. In het smoelenboek staan daarom niet alleen contactgegevens, maar ook de expertise van de mensen. Het is ook mogelijk medewerkers op basis van de expertise te zoeken. “Daar heb je echt iets aan. De collega’s zijn hier heel tevreden over.”

Men kan nu ook samenwerken in groepen. “De meeste groepen gaan over thema’s zoals soortenbescherming. Hier was veel behoefte aan omdat men nu op een eenvoudige manier teamoverschrijdend  kan samenwerken. In de groepen kunnen mensen op elkaar reageren en documenten plaatsen. Dat is een stuk eenvoudiger dan dingen heen en weer mailen. Ook worden mensen in de groepen op de hoogte gehouden van zaken als veranderende wetgeving. Medewerkers reageren positief op de groepen; er is veel samenwerking ontstaan. Dat is heel erg tof.”

14:20

Intranet Informatiemarkt

De webmasters die om 13:05 en 13:45  een presentatie gaven, laten het platform van hun organisatie live zien aan de deelnemers. Je kunt rondwandelen en deze intranetten op grote beeldschermen bekijken en vragen stellen. Ook zijn er softwareleveranciers die tekst en uitleg kunnen geven over hun product. Deelnemers die dat willen – dit is dus niet verplicht – kunnen met hun laptop inloggen op het intranet van hun eigen organisatie en dit tonen aan andere deelnemers.  Een leuke manier om eens feedback van vakgenoten te krijgen op jouw platform.

15:20

Inspiratieparade

Alex van Schooten, dagvoorzitter en organisator van de bijeenkomst, laat inspirerende voorbeelden van intranetten van overheidsorganisaties de revue passeren.  Hierbij komen allerlei overheden aan bod: gemeente, gemeenschappelijke regeling, ministerie etc. Aan de hand van deze voorbeelden geeft Alex tips die jij direct in de praktijk kunt toepassen.

15.50

Afsluiting

16.10

Borrel, fris en hapjes

Wie kom je tegen bij ‘Intranet bij de Overheid’?

Deelnemers van het event in 2018 waren afkomstig van organisaties zoals:

 • gemeente 's Hertogenbosch
 • gemeente De Ronde Venen
 • gemeente Weesp
 • Brandweer Twente
 • gemeente Rheden
 • gemeente Midden-Groningen
 • gemeente Hattem
 • ministerie van VWS
 • gemeente Hellevoetsluis
 • Aidsfonds
 • gemeente Beverwijk
 • gemeente Doetinchem
 • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 • Autoriteit Financiële Markten (AFM)
 • gemeente Eindhoven

Feedback op jouw intranet?

Als je dat wilt – dit is niet verplicht – kun je tijdens het onderdeel ‘Intranet Informatiemarkt’ het platform van je organisatie via je laptop aan deelnemers tonen. Da’s interessant voor hen en jij krijgt feedback van vakgenoten. Wil je liever terugkoppeling van een expert? Ook dat is mogelijk. Enkele experts die een presentatie verzorgen, geven deelnemers feedback over hun intranet. Belangstelling? Geef dat dan aan in het opmerkingenvak van het inschrijfformulier. Maximaal 3 deelnemers kunnen hier gebruik van maken. Vergeet niet een laptop of tablet mee te nemen om het intranet te tonen.

De Walvis organiseert dit event en meer

‘Intranet bij de Overheid’ wordt georganiseerd door Communicatiebureau De Walvis. Dit bureau is onafhankelijk en niet gelieerd aan een softwareleverancier of ander bedrijf. Sinds 2013 heeft De Walvis al 24 bijeenkomsten georganiseerd. Een voorbeeld is Hét Nationaal Intranetsymposium. Deze bijeenkomst trok in 2018 maar liefst 170 deelnemers. Wil je op de hoogte blijven van de komende events? Meld je dan via een e-mail aan voor de mailinglist.  

 

Locatie

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1 Nieuwegein De locatie ligt dichtbij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Parkeren is gratis. Met het ov is het NBC eenvoudig te bereiken. Neem vanaf Utrecht CS de sneltram naar IJsselstein of Nieuwegein. Na krap een kwartier stap je uit bij halte Zuilenstein. Je steekt direct de weg over en het NBC Congrescentrum ligt recht voor je. Het gebouw met de oranje toren kun je niet missen.

Aanmelden met vroegboekkorting

Profiteer tot en met 21 februari 2019 van 50 euro vroegboekkorting.

Je betaalt dan slechts 340 euro (ex. btw) per persoon.

Tweede persoon half geld

Kom je met meerdere personen van één organisatie? Dan betaalt de tweede persoon tot en met 21 februari 2019 de helft. Dat is dus 170 euro (ex. btw).

Ook de derde, vierde, vijfde etc. betalen in deze periode slechts 170 euro (ex. btw).

Aanmelden »

Sponsors

Bij deze bijeenkomst is ruimte voor 6 sponsors: leveranciers op gebied van intranet. Heb je interesse in sponsoring? Neem dan contact op met Alex van Schooten van Communicatiebureau De Walvis. Tel: 050-318 65 69. Mail: info@de-walvis.nl